Een goede databekabeling voor uw computer, internet, televisie en telefoon maakt u het leven veel aangenamer. Zowel in uw zaak en op kantoor als thuis in uw woning of appartement. Vergeet de zorgen over de kabelaansluiting, want wij komen de kabel trekken, de netwerkkabel verlengen of aansluiten en de complete netwerkinstallatie in orde brengen, ongeacht bij welke provider u klant bent. Zo moet u uw tv-programma’s of uw internetverbinding geen dag missen.

Netwerkbekabeling voor bedrijf en particulier

Heeft uw netwerkkabel aansluiting nodig? Wilt u dat professionals de netwerkbekabeling voor eens en voor altijd in goede banen leiden? Als netwerkinstallateur berekenen we de capaciteit en trekken we het juiste aantal netwerkkabels. Alles ziet er na ons werk even mooi uit, want alle netwerkkabels zijn discreet weggestopt. En zoals we al schreven: P.S.C. Electro verzorgt databekabeling in bedrijven én bij u thuis.

Internetkabel aansluiten om razendsnel te surfen

Iedereen surft graag via supersnelle internetverbinding. Gun uzelf ook dat plezier door ons de aansluiting van uw internetkabel toe te vertrouwen. Onze specialisten komen uw internetkabel aansluiten, de internetconnector aansluiten en alle verbindingen met het internet aanleggen die u nodig hebt.

Kabel-tv aansluiten en meteen televisie kijken

Verandert u thuis van leverancier voor tv, telefonie en internet? Dat verloopt vandaag probleemloos. Tenminste als u er tijdig aan een specialist bijroept: hij komt de internetkabel aansluiten, kabel-tv aansluiten of de tv-kabel verlengen. Dankzij P.S.C. Electro loopt dat als een fluitje van een cent.

Resultaat: meteen na de kabel-tv-aansluiting kunt u naar hartenlust televisie kijken. Even de tv-kabel aansluiten en u zit voor jaren goed in uw zetel.

Wij sluiten uw kabel-tv vlot aan, ongeacht bij welke provider u klant bent. Dankzij de kabelaansluiting voor uw tv hoeft u uw favoriete programma’s geen dag te missen. Ook voor de telefoonaansluiting brengen we de bedrading in orde.

Of hebt u niet alleen een tv-aansluitingskabel nodig, maar meer uitgebreide elektriciteit? Zie ons aanbod elektriciteitswerken

Laat u een volledig nieuwe woning bouwen? En hebt u een partner nodig voor de elektriciteit? Kijk dan wat we u te bieden hebben voor elektriciteit nieuwbouw.

Vrijblijvende offerte of advies nodig?

Aarzel niet en neem contact met ons op!

Advies/offerte aanvragen Bel ons: 0497 45 42 49