Elektriciteitspanne of kortsluiting? Is de elektriciteit uitgevallen of is er een andere reden voor de stroomuitval? Wij komen uw elektriciteit herstellen. Bel nu 0497 45 42 49.

Wat gebeurt er dan?

  1. Een van onze vakmannen springt meteen in de auto.
  2. Hij komt bij u ter plaatse om de elektriciteitsproblemen te onderzoeken.
  3. Als het om een elektriciteitsuitval in het gebouw zelf gaat, lost hij dat meteen op.

Waar doen we dat? We herstellen de elektriciteit in woningen, handelszaken en bedrijven in heel Antwerpen en omgeving.

Dringende herstellingen

Geen elektriciteit in huis of zaak kan uitgroeien tot een groot probleem. Zowel particulier (koelkast, diepvries) als zelfstandige (productie, verwerking, betaling, …) is afhankelijk van elektriciteit. Daarom is een elektriciteitspanne beter zo snel mogelijk opgelost.

Volg in eerste instantie de 1-2-3 noodhandleiding bij stroomuitval:

1. Controleer altijd eerst of de stroomuitval niet het gevolg is van een stroompanne op grotere schaal, bijvoorbeeld in uw wijk of de ruime omgeving.

2. Check of de elektriciteit uitgevallen is door de beveiliging van de elektriciteitskast. Vaak kan de hoofdschakelaar zichzelf afgeschakeld hebben, bijvoorbeeld bij een hoge luchtvochtigheid, en hoeft u alleen maar die elektriciteitsschakelaar weer op ‘on’ te zetten.

3. Ga in de schakelkast na of alle schakelaars van de afzonderlijke elektriciteitskringen nog op ‘on’ staan.

Door op deze manier de redenen van stroomuitval te elimineren, bent u zeker dat er iets anders aan de hand is en u best een vakman kan inschakelen.

Staat het vast, is de stroom écht uitgevallen? Wat nu?! Gelukkig zijn de elektriciens van P.S.C. Electro steeds snel onderweg om deze stroomuitval te verhelpen. Van ‘geen elektriciteit in huis’ brengen we u weer naar de oorspronkelijk toestand: alle lampen en apparaten werken. Het enige wat u hoeft te doen is ons bellen!

Kleine herstellingen

Heeft u een klein defect? Is uw deurbel stuk of gaf een stopcontact de geest? Ook voor kleinere opdrachten maken we tijd, omdat we goed weten hoe vervelend ze kunnen zijn. Woont u in de provincie Antwerpen? Dan staan we in een wip aan uw deur.

Overbelasting stroom: laat uw elektrische installatie controleren

Stelt u een overbelasting aan de elektriciteit vast? Een goede raad: stel u niet tevreden met een halve oplossing. Laat uw elektriciteitsnet tijdig controleren en onderhouden en voorkom mee problemen in de toekomst. Indien nodig kunnen onze elektriciens uw elektrische installatie vernieuwen of versterken.

Vrijblijvende offerte of advies nodig?

Aarzel niet en neem contact met ons op!

Advies/offerte aanvragen Bel ons: 0497 45 42 49