Laat algemene elektriciteitswerken altijd uitvoeren door professionals. Het is een investering op lange termijn en het behoedt u voor problemen met de installatie. Van nieuwbouw over renovatie tot kleine herstellingen: als het over elektriciteit gaat, dan steken we bij P.S.C. Elektro graag de handen uit de mouwen.

Grote elektriciteitswerken in nieuwbouw of renovatie

Elk gebouw is anders. Soms is het gloednieuw, andere keren is het tientallen jaren oud. Logisch dus dat we onze elektriciteitswerken afstemmen op de staat van uw gebouw of woning. Gaat het over het aanleggen van de complete elektrische installatie in uw nieuwbouwwoning, het installeren van uw volledige verlichting of bent u aan het renoveren en wenst u uw elektriciteit te vernieuwen? U kan ons met een gerust hart inschakelen voor alle grote elektriciteitswerken. We kunnen u tientallen referenties voorleggen in de provincie Antwerpen waar we in een huis elektriciteit gelegd hebben – nieuw én renovatie.

Kleine elektriciteitswerken voor uw woning

De elektriciteit in huis heeft af en toe een kleine herstelling of aanpassing nodig en ook voor zulke kleine elektriciteitswerken komen we graag naar u toe: een nieuwe elektriciteitskast plaatsen, een stopcontact installeren of vervangen, een situatieschema opstellen, moeilijk te bereiken lampen vervangen,… Het kan allemaal!

PSC Elektro, dé vakman voor al uw elektriciteitswerken

We doen met P.S.C. Elektro alles wat de elektriciteit in uw woning in orde houdt. Altijd professioneel, altijd met oog voor detail, altijd correct.

Onze teams hebben pakken ervaring met algemene elektriciteitswerken in de regio Antwerpen. In heel wat gebouwen en woningen in uw buurt hebben mensen ons tot hun grote tevredenheid algemene elektriciteit zien installeren. U hebt waarschijnlijk onze bestelwagens al wel eens zien passeren. Vraag dus gerust een offerte voor elektriciteitswerken aan.

Is het plan duidelijk en gaat u akkoord met onze offerte? Dan beginnen wij met plezier aan de elektriciteit te werken.

Vrijblijvende offerte of advies nodig?

Aarzel niet en neem contact met ons op!

Advies/offerte aanvragen Bel ons: 0497 45 42 49