Hou van bij de architectuur van uw nieuwbouw rekening met de aansluiting van de elektriciteit. Elektriciteitsinstallaties zijn van levensbelang voor het functioneren van uw woning, want dankzij deze elektrische installaties stuurt u uw nieuwbouw letterlijk aan. Plan daarom met de aannemer goed in wanneer de aansluiting van de elektriciteit aan bod komt.

Nieuwe elektriciteit leggen in de praktijk

Begint u aan een nieuwbouw, dan steken we de koppen bij elkaar voor het plaatsen van uw elektriciteit. Dat gaat in 5 fasen:

  1. U krijgt ondersteuning bij het opmaken van de elektrische plannen.
  2. We bekijken samen op de werf hoe en waar we elektriciteit kunnen installeren.
  3. We tekenen in detail uit waar we de elektriciteitsleidingen leggen.
  4. We starten de bekabelingswerken voor uw elektriciteit.
  5. We werken de elektriciteit van uw nieuwbouw af na de bezettingswerken.

Voor een feilloze aansluiting van de elektriciteit in nieuwbouw is een nauwe samenspraak met de architect of de werfcoördinator nodig. We overleggen intens en houden ons strikt aan hun instructies zodat de kosten voor elektriciteit leggen altijd binnen de perken blijven.

Elektrische installaties zijn vakwerk

De elektriciteit aanleggen en aansluiten in nieuwbouw is een taak voor vakmannen. Geef dat werk gerust in handen van P.S.C. Electro. Onze erkende elektriciens hebben in tal van nieuwbouwwoningen in Antwerpen en omstreken de elektriciteitsaansluiting van a tot z gelegd. De opbouw van elektriciteit in uw huisinstallatie gebeurt steeds volgens de hoogste normen. We laten niets aan het toeval over, zodat uw elektrische huisinstallatie 24/7 probleemloos draait en voldoet aan alle moderne standaarden.

Bent u nog op zoek naar een partner voor het aansluiten van uw verlichting of de databekabeling in uw woning? Ook dan helpen onze vakmannen u graag verder!

Kostprijs elektriciteit nieuwbouw

Wat kost nieuwe elektriciteit leggen? Dat hangt af van de omvang van uw gebouw en de eisen die u stelt voor het gebruik van de elektriciteit. Leg ons uw wensen voor en we geven u een precieze offerte voor de kostprijs van de elektriciteit in uw nieuwbouw. U krijgt van ons een volledig overzicht van alle elementen – materiaal en werkuren – welke opgenomen worden in de prijs van de elektrische installatie.

Vrijblijvende offerte of advies nodig?

Aarzel niet en neem contact met ons op!

Advies/offerte aanvragen Bel ons: 0497 45 42 49