Bouwt u bij, gaat u uw woning renoveren of voldoet uw huidige elektriciteitsnet niet meer aan de moderne standaarden? Dan is het dé moment om uw elektriciteit te vervangen of vernieuwen. Wij trekken de kabels, plaatsen de verdeeldozen en zetten de stopcontacten mooi op hun plaats. Door uw elektriciteit te vernieuwen en alle aansluitingen netjes te sorteren, kan u weer jaren verder!

Bij het vervangen of renoveren van elektriciteit komt vaak heel wat hinder kijken zoals vervelend slijpwerk wat voor geluids- en stofhinder zorgt. Onze vakmannen gaan steeds uiterst omzichtig te werk en zorgen ervoor dat uw elektriciteit renoveren bijna onopgemerkt gebeurd: we vernieuwen zowel elektriciteitskast als elektriciteitskast razendsnel en uiterst vakkundig.

Hoeveel kost elektriciteit vernieuwen?

U begint aan een renovatie en bent benieuwd naar de elektriciteit vernieuwen prijs? Voor elke renovatie krijgt u van P.S.C. Electro een precieze en vrijblijvende offerte. Of het nu gaat over een lichte renovatie of het compleet vervangen van uw elektriciteit, we geven u steeds een gedetailleerde prijsopgave met alle nodige kosten van materiaal en werkuren inbegrepen. Zo houdt u een duidelijke controle over de kostprijs voor elektriciteit vernieuwen en komt u niet voor onaangename verrassingen te staan.

Verzwaring elektriciteit

Komt u voor het probleem te staan dat de elektriciteit voortdurend uitvalt? Waarschijnlijk voldeed uw elektriciteitskast en elektriciteitsinstallatie vroeger wel voor de lampen en de toestellen die in huis waren. Maar vandaag volstaat de capaciteit niet meer en is een verzwaring van de elektriciteit nodig. Bijvoorbeeld omdat er meer mensen in huis wonen – uw gezin is grote geworden – of omdat u meer en zwaardere elektrische toestellen hebt dan vroeger.

Ook bedrijven zijn soms toe aan een verzwaring van de elektriciteitsaansluiting. Een groter en performanter machinepark vraag nu eenmaal meer power.

Een goede raad: vraag ons voor een elektriciteitscontrole. We beoordelen of er nood is aan verzwaring van de elektriciteit of niet. Door de elektriciteit te verzwaren verhogen we de capaciteit van de installatie en voorkomen we stroomonderbrekingen. Het verzwaren van de elektriciteitsaansluiting helpt vaak zulke vervelende problemen uit de lucht.

P.S.C. Electro, voor een toekomstgerichte oplossing

Uw elektriciteit vernieuwen, renoveren of enkel verzwaren? We bekijken samen met u de beste en meest toekomstgerichte oplossing!

P.S.C. Electro is dé referentie in de hele Antwerpse regio. Elektriciteit vernieuwen in een oud huis of een recenter huis, we doen het allemaal. Wij hebben járen ervaring in algemene elektriciteitswerken en garanderen u een goede en snelle realisatie.

Aarzel dus niet en contacteer ons voor een vrijblijvende offerte.

Vrijblijvende offerte of advies nodig?

Aarzel niet en neem contact met ons op!

Advies/offerte aanvragen Bel ons: 0497 45 42 49