Is uw elektriciteitsbord aan vervanging toe of moet uw elektriciteitskast vervangen worden? Dan rekent u maar beter op een ervaren en betaalbare specialist in elektriciteitswerken. Een versleten elektriciteitskast is niet enkel gevaarlijk, wettelijk moet u ook zorgen dat u in orde bent.

Uw elektriciteitskast vernieuwen

Gaat u uw elektriciteit vernieuwen, dan hoort daar meestal ook het vernieuwen van de elektriciteitskast bij. U wilt immers toch niet dat uw elektriciteit wordt afgekeurd? Als erkende elektricien zijn we thuis in het vernieuwen van verdeel- en elektriciteitskasten, al kan u ook voor heel wat andere elektriciteitswerken bij ons terecht.

Wettelijk in orde

Bij het plaatsen van een nieuwe elektriciteitskast door P.S.C. Elektro mag u rekenen op het plaatsen van een moderne kast, het nakijken en verwijderen van overtollige kabels en het uittekenen van elektrische schema’s voor een eventuele keuring. Als wij uw zekeringskast onder handen hebben genomen, mag u er zeker van zijn dat de nodige attesten in orde komen.

Snelle installatie van zekeringskast

Zowel voor nieuwbouw- als renovatieprojecten kan u beroep op ons doen. Wij bezorgen u snel een offerte, plannen onmiddellijk een afspraak in en zorgen voor de vlekkeloze installatie van uw nieuwe elektriciteitskast. Uw oude zekeringen worden vervangen en indien gewenst zorgen we voor een volledige vernieuwing van uw elektriciteit. Bij P.S.C. Elektro zijn we perfect op de hoogte van de laatste nieuwe wetgeving en zorgen we ervoor dat uw elektriciteitsinstallatie aan alle normen en wetten voldoet.

Gratis rookmelder of noodlicht bij installatie van een nieuw elektriciteitsbord

Nog een bijkomende reden nodig om voor P.S.C. Elektro te kiezen? Wel, bij de aankoop en installatie van uw nieuwe elektriciteitskast doen we er een gratis rookmelder of noodlicht bovenop. Een leuk extraatje met meerwaarde!

Offerte voor elektriciteitskast

Vraag vandaag nog vrijblijvend uw offerte aan en wij bezorgen u razendsnel een offerte op maat. Zo beschikt u binnenkort over volledig vernieuwde elektriciteit en dit tegen een scherpe en concurrentiële prijs.

Vrijblijvende offerte of advies nodig?

Aarzel niet en neem contact met ons op!

Advies/offerte aanvragen Bel ons: 0497 45 42 49