Snel kleine elektriciteitswerken uitvoeren, dat laat u beter over aan een erkend elektricien. In huis, winkel of bedrijf zijn er geregeld werken aan de elektriciteit nodig. Denk aan een stopcontact aansluiten, verplaatsen of vervangen. Al die kleine elektriciteitswerken kosten tijd en kennis, want elektriciteit plaatsen moet volgens de regels gebeuren.

Van werken aan elektriciteitskast tot het plaatsen van de deurbel

Het hart van de elektriciteit is de zekeringkast. Als die in orde is, dan weet u zeker dat de verlichting en de apparaten in huis altijd zullen werken. De zekeringkast aansluiten, zekeringkast bekabelen, elektriciteitskast vervangen, groepenkast uitbreiden of elektriciteitskast verplaatsen. Onze vakmannen klaren de klus snel en professioneel!

Van het verbinden van elektrische draden, het installeren van een stopcontact tot het plaatsen van uw deurbel. U hoort het, elk klusje vinden wij de moeite waard! Een van onze vakmensen komt graag ter plaatse en voert uw wensen meteen zoals gewenst uit.

Elektrische schema’s opstellen

Voert u de kleine elektriciteitswerken liever zelf uit en wilt u er zeker van zijn dat alles goed is? Dan stellen wij graag de elektrische schema’s voor u op. Eendraadschema’s en situatieschema’s – we tekenen alles duidelijk uit zodat u zelfverzekerd aan de slag kunt gaan. Ligt er al elektriciteit, maar verdwaalt u door het bos van draden? Dan kunnen wij uw elektrisch plan opmaken, zodat u alles weer terugvindt.

PSC Electro, uw kleine elektriciteitswerken snel geklaard

Schakel onze vakmannen in voor al uw kleine elektriciteitswerken! Wat meer werk nodig? Wij helpen u ook graag bij de controle van uw elektriciteit, herstellingen en algemene elektriciteitswerken voor nieuwbouw of renovatie.

Vrijblijvende offerte of advies nodig?

Aarzel niet en neem contact met ons op!

Advies/offerte aanvragen Bel ons: 0497 45 42 49