Wie zijn woning dag in dag uit gebruikt, heeft af en toe nood aan onderhoud en controle van de elektrische installatie. Een goed elektrisch onderhoud voorkomt problemen met het licht, de stopcontacten en alle elektrische toestellen in huis.

Wacht niet met dat onderhoud. Elektriciteit is van levensbelang, zomer en winter. Neem nu contact op met ons voor onderhoud van uw elektrische installatie.

Controle elektriciteit: van hoofdaansluiting tot alle apparaten

Heeft u regelmatig last van stroomuitval of kleine elektrische defecten? Heeft u uw lampen al heel lang niet meer vervangen? Dan is het geen slecht idee om uw elektrische installatie te laten controleren!

Bij een elektriciteitscontrole beginnen we aan de kast: is de hoofdaansluiting in orde, zijn de zekeringen nog in goede toestand en verloopt de verdeling van de elektriciteit volgens de regels. Een controle van de elektriciteit voorkomt veel onheil.

Vaak bent u er met een klein onderhoud zoals het vervangen van TL-buizen of het herstellen van een slecht functionerend contact reeds vanaf. Maar komen we tot de conclusie dat de installatie helemaal verouderd is, dan maken we u graag een vrijblijvende offerte voor het vernieuwen van uw elektriciteit.

Naast particuliere installaties onderhouden we ook grotere installaties, in bijvoorbeeld winkels, kantoorgebouwen of appartementsgebouwen. Zo vermijdt u pannes en zijn er geen onaangename verrassingen.

Kostprijs elektrisch onderhoud: goede afspraken, goede vrienden

Bang van de kostprijs voor het elektrisch onderhoud? Nergens voor nodig! Want P.S.C. Electro komt eerst bij u langs en maakt een vrijblijvende offerte op. U krijgt van een verantwoordelijke en zijn team duidelijke informatie over het werk dat geleverd moet worden en welke stukken aangekocht moeten worden. Zo heeft u op voorhand al een volledig overzicht van de te maken kosten en hoeft u niet onverwacht meer te betalen dan afgesproken.

Herkeuring elektriciteit nodig?

Officiële controles van elektriciteit kunnen ook hun gevolgen hebben. Is bij een controle de elektriciteit afgekeurd? Heeft u uw elektriciteitsnet aangepast of is het langer dan 25 jaar geleden dat u deze liet keuren? Blijf dan niet bij de pakken neerzitten. Zowel bij een afgekeurde elektrische installatie als de herkeuring van elektriciteit kunt u een beroep doen op ons.

Indien uw installatie de eerste controle niet haalt, helpen wij u graag om dit op te lossen zodat u de volgende herkeuring met een gerust hart tegemoet kunt zien. We controleren alles grondig en brengen zowel de formulieren als de elektrische schema’s in orde. Zo is de herkeuring van de elektrische installatie in één keer afgerond. Alles werkt en alles is in orde.

P.S.C. Electro, zonder problemen door de keuring

De elektriciens van P.S.C. Electro zijn opgeleid voor elektrisch onderhoud en alle herstellingen die moeten gebeuren om een herkeuring elektrische installatie met succes uit te voeren. Bovendien werken we samen met een erkende keurder.

Aarzel dus niet langer en vraag een vrijblijvende offerte voor het onderhoud of controle van uw elektrische installatie.

Vrijblijvende offerte of advies nodig?

Aarzel niet en neem contact met ons op!

Advies/offerte aanvragen Bel ons: 0497 45 42 49