Uw verlichting laten plaatsen door een vakman regio Antwerpen? P.S.C. Electro is al jaren een vertrouwde naam in de metropool. Wij komen de verlichting aansluiten in alle soorten gebouwen: huis, appartement, winkel, bedrijfsgebouw, school, ziekenhuis, enzovoort. En ook voor de verlichting van uw tuin of oprit bent u bij ons aan het goede adres.

Het belang van goede verlichting

Zeker in drukbevolkte gebieden zoals Antwerpen-centrum en de randgemeenten is een goede verlichting in huis belangrijk. De lichtinval van buiten is vaak niet optimaal en daarom moet u voldoende aandacht besteden aan binnenverlichting, zeker omdat de verlichting van leefruimte, keuken, badkamer, bureau, slaapkamer en andere vertrekken een aangename sfeer in huis creëert.

Denk ook aan de verlichting rond uw woning en op de oprit. Bijvoorbeeld spots die alleen licht geven als er iemand voorbij stapt of als u met de auto vertrekt of thuiskomt. Een dergelijke intelligente verlichting rond uw huis creëert veiligheid en comfort.

Verlichting in nieuwbouw laten plaatsen

P.S.C. Electro helpt u, naast databekabeling en het aanleggen van uw elektriciteit ook bij de verlichting in uw nieuwbouwwoning. We selecteren samen met u alle elementen voor de huisverlichting en installeren ze volledig naar uw wens in uw nieuwe woning.

Het kiezen van de verlichting in een nieuwbouwwoning is zeker niet eenvoudig! Waar komen er spots? Wat is de beste hoogte voor de schakelaars? Hoeveel lichtschakelaars moeten er geïnstalleerd worden? Waar maak ik beter gebruik van decoratieve verlichting? Hier dient grondig over nagedacht te worden. Met hun jarenlange ervaring geven onze vakmannen graag advies en zorgen ze voor een logische aansluiting van uw verlichting.

Lamp aansluiten

Wilt u gewoon een lamp aansluiten en lukt dat niet? Ook dan komen we naar u toe. Lampen aansluiten, een lamp met schakelaar aansluiten, de elektriciteit voor een lamp aansluiten… of andere kleine elektriciteitswerken? Onze vakmannen hebben de techniek in de vingers en helpen u graag uit de nood.

Verlichting in tuin maakt het gezellig

Hebt u een tuin? Maak dan gebruik van tuinverlichting om de mooie plekjes te doen opvallen, het wandelpad af te bakenen of de omgeving van het zwembad te accentueren. Zo komt uw tuin ook ’s avonds tot zijn recht. Bovendien is verlichting in de tuin ook een middel om uw huis te beveiligen.

Interesse? Aarzel dan niet langer en vraag ons vrijblijvend een offerte voor het aansluiten van een lamp op het plaatsen van uw verlichting in nieuwbouwwoning.

Vrijblijvende offerte of advies nodig?

Aarzel niet en neem contact met ons op!

Advies/offerte aanvragen Bel ons: 0497 45 42 49