Als ondernemer beseft u maar al te goed hoe belangrijk het onderhoud van uw elektrische installaties is. Defecten moeten snel verholpen worden. Aanpassingen zoals het bijplaatsen van stopcontacten of het installeren van verlichting bij uitbreidingen moeten effici├źnt verlopen, volgens de gemaakte afspraken.

Daarom zoekt u best een partner met uitgebreide ervaring in elektrische dienstverlening voor ondernemingen en zelfstandigen, en bovendien liefst in de buurt. U hebt hem net gevonden.

De troeven van PSC Electro

Met meer dan 20 jaar ervaring en een verdiende reputatie in correcte en perfecte afwerking van de werken, is PSC Electro de ideale partner voor het onderhoud en de installatie van al uw elektriciteitswerken.

PSC Electro staat garant voor:

  • Kwalitatieve werken
  • Uitzonderlijke dienstverlening op ondernemersmaat
  • Uitstekende bereikbaarheid
  • Correcte afspraken

Snelle hulpverlening

Voor heel wat zelfstandigen en ondernemers is een elektriciteitsplannen of kortsluiting een flinke streep door de rekening. Zorg dat u de schade beperkt: Reken in dat geval op het snelle interventieteam van PSC Electro.

PSC Electro beschikt over een wagenpark met niet minder dan 6 bestelwagens, die allemaal volledig zijn uitgerust met alle noodzakelijke interventieonderdelen. Daardoor kunnen ze meteen uitrukken in geval van nood.

Bovendien bezit PSC Electro een eigen, centraal gelegen magazijn en kiest het bedrijf er bewust voor zich te beperken tot een straal van 40 km rond Noord-Antwerpen. Zo hoeft u zich nooit meer zorgen te maken: uw partner voor al uw elektrische installaties zal u altijd snel verder kunnen helpen!

Tot uw dienst

Hebt u dringend advies nodig, of wilt u graag een vrijblijvende en toch gedetailleerde offerte? Aarzel niet maar contacteer ons snel!

Vrijblijvende offerte of advies nodig?

Aarzel niet en neem contact met ons op!

Advies/offerte aanvragen Bel ons: 0497 45 42 49